De Wijnen - I Vini

 

​​Wij verkopen door middel van bestellingen per e-mail, what's app, sms, telefoon, het contact formulier, etc., waarbij het afleveren wordt afgesproken. Onze prijslijst is hier te downloaden

 

Je kan de bestelling in overleg ophalen, wij kunnen de bestelling ook bij je laten bezorgen. Hiervoor gebruiken wij de diensten van Flespakket.nl (PostNL) en brengen wij zonder opslag de aan ons belaste bezorgkosten in rekening. Deze bedragen voor 6 of 12 flessen binnen Nederland € 10,00. Bij grotere bestellingen kunnen we je over de daarvoor geldende verzendkosten verder informeren.

Binnen de regio Katwijk (ZH) leveren we de bestelling voor slechts € 2,50 aan huis af.

Nu, tijdens de corona-tijd bezorgen wij gratis aan huis met in acht name van de RIVM regels

                                

Je kan je bestelling via ons contact formulier plaatsen, waarna wij contact met je opnemen en de bestelling in overleg verzorgen. Je kan op deze manier ook verdere informatie opvragen.

 

Op de pagina's voor mousserende, witte, rosé en rode wijnen kan je ook informatie voor elke wijn van ons assortiment inzien.

Ook vind je informatie over onze acties, kortingen en extra's

En mocht je interesse hebben in onze wijnhuizen, dan vind je via onderstaande link daar korte informatie over. Via deze link kan je ook op de websites van de wijnhuizen komen voor meer informatie. Als je daar een wijn aantreft die je graag wilt proberen dan kunnen wij, bij beschikbaarheid, deze wijn voor je inkopen.